FLYT TIL BYEN

En dejlig by at bo i

Skælskør er en dejlig by at bo i. Beliggenheden ved fjord og hav, den charmerende bymidte og det aktive foreningsliv, ikke mindst inden for sport, kunst og kultur, er store styrker i byen.

Byen er præget af de mange kreative iværksættere, der altid er klar med nye projekter og idéer. Der er en stor åbenhed og passerer du en i  Algade, skal du ikke blive forskrækket, hvis du bliver mødt af både et smil og et ‘dav’. Det er en nem by at komme til og falde til i og der er mange sammenhænge, man kan blive en del af med det rige foreningsliv, byen har.

Nærheden til København er også et plus. Man kan passe arbejde og fastholde en tæt kontakt med familie og venner i storbyen, og samtidig nyde de store fordele ved lys, luft, lave boligpriser og det tætte sociale og kulturelle liv i Skælskør.

At flytte til Skælskør – en del af Slagelse Kommune
Skælskør er en del af Slagelse Kommune. På kommunens hjemmeside er samlet en række informationer til tilflyttere, fx magasinet “127 gode grunde til at flytte til Slagelse Kommune” og interviews med folk, der er flyttet til kommunen – herunder Skælskør. Se det hele her. Der holdes jævnligt velkomstarrangementer for alle nytilflyttere til kommunen.

Skønne Skælskør præsenteres i samarbejde med erhvervsforeningen og