Bykontoret

Det lokale turistkontor

Siden 2014 har Skælskør haft sit eget Bykontor, som ligger midt i Algade. Bykontoret står klar med information til turister, og samtidig hjælper vi tilflyttere med information og netværk. Yderligere, er vi med til at koordinere og bidrage til en lang række begivenheder i byen. Du finder os i Algade 11, 4230 Skælskør.

ÅBNINGSTIDER (SOMMER 1.juni-31.8.)
Mandag-fredag 11-17
Lørdag 10-14

ÅBNINGSTIDER (RESTEN AF ÅRET)
Tirsdag-fredag 11-17
Lørdag 10-13

Vi deler lokaler med galleri Købmandsgården. Bykontoret har eksisteret siden 2014og opstod, da Visit Vestjælland indstillede støtten til en bemandet turistinformation Skælskør.  En række lokale foreninger gik sammen for fortsat at sikre en personlig modtagelse af de mange gæster i byen. Den nye forening, Bykontoret, fik samtidig en række øvrige opgaver og er blevet en væsentlig udviklingsmotor for Skælskør. Foreningen modtager et årligt tilskud fra Slagelse Kommune, som bruges til aflønning af en koordinator, tryk af pjecer, husleje mv.

Er du turist?
Bykontoret er det oplagte sted at starte besøget i Skælskør. Vi vil gøre alt for at give jer en god oplevelse, når I besøger vores by! Vi kan hjælpe med

• Kort over byen og oplandet – fx til gående og cyklister
  • Inspiration og information om:
    • Aktuelle begivenheder i Skælskør
    • Overnatning, spisesteder mv.
    • Udflugter fra Skælskør
  • Salg af billetter til
    • Fjordsejlads med turbåden Skjelskør V (også hvis I vil chartre hele båden)
    • Koncerter og andre events
  • Skræddersyede programmer for grupper

Vi tilrettelægger gerne besøg for større grupper, med byvandring, kunstbesøg, spisning.

Udvikling af Skælskør
Bykontoret er  koordinator på adskillige projekter og initiativer omkring byudvikling og tværgående lokale aktiviteter og begivenheder. Det er også Bykontoret, der driver hjemmesiden Skønne Skælskør.

Daglig leder af Bykontoret Anne Gudiksen: 30363066, telefontid tirsdag-fredag kl. 11-16
info@bykontoret.dk.

Skønne Skælskør præsenteres i samarbejde med erhvervsforeningen og