BN Auto A/S

Medlem af Skønne Skælskør Siden 23. marts 2017
Gratis parkering Handicapvenlig

Velkommen til BN Auto & Service A/S

Jeg har altid drømt om at have min egen forretning og åbnede i år 2000 BN Auto & Service, der siden er blevet til BN Auto & Service A/S. Vi har en dejlig stor og lokal kundekreds – både på service-værkstedet og bilsalg. Dét har været afgørende for at forretningen er vokset.

Vi er i dag 4 fuldtidsansatte – 3 mekanikere der kan servicere alle mærker og jeg passer selv salgsafdelingen.

Jeg har fra starten valgt, at der skal være biler for enhver smag og prisklasse, og vi har altid 60-80 biler på lager. Og har vi ikke lige den bil du drømmer om, hjælper vi gerne med at finde den.

Alle vores biler gennemgår en grundig klargøring, inden de sættes til salg, og de gennemgås af vores værksted, inden de leveres. Skulle der opstå en reklamation efter leveringen klarer værkstedet også det.

Vi tager selvfølgelig din bil i bytte, og giver gerne penge i bytte! Og har du en bil, du vil sælge, giver vi gerne et bud.

Vi har længe været medlem af DAF (Danmarks Automobilforhandler Forening), og vi følger deres etiske regler.

Alle biler (på nær afhentningsbiler) sælges med 100% garanti.

Så kig ind og aftal et godt gammeldags service eller gør en god handel.

Brian Bak Nielsen

Find vej

Åbningstider
Mandag 08:00 - 17:00 Tirsdag 08:00 - 17:00 Onsdag 08:00 - 17:00 Torsdag 08:00 - 17:00 Fredag 08:00 - 17:00 Lørdag 11:00 - 15:00 Søndag Lukket